Welcome Too Late

Iain Ball, Marguerite Humeau, Katja Novitskova m.fl.

18 mar – 28 may 2017 Fernisering: 17 mar 2017 19:00

Når alt fra klima til teknologi forandrer sig med stadig større hast, bliver det sværere at følge med tiden. Fremtiden bliver hurtigere nutid og nutiden hurtigere fortid.  Kunstnere og dokumentarister oplever at komme for sent til den samtid, de vil indfange.

I stedet for at løbe efter tiden i et forsøg på at zoome ind på nu’et, er der nu tendens til at zoome ud på andre større tidsligheder. Dette er præmissen for gruppeudstillingen Welcome Too Late i lyset af forandringer som eksplosiv befolkningstilvækst, stigende temperaturer og vandstande, automatisering, kunstig intelligens, voksende ulighed, udsigt til evigt liv, genoplivelse af dyrearter og masseudslettelse.

Udstillingen præsenterer bl.a. skulptur, installation og film af unge kunstnere så som Iain Ball (1985, UK), Marguerite Humeau (1986, FR) og Katja Novitskova (1984, EE). Welcome Too Late præsenteres i samarbejde med CPH:DOX og kurateres af Toke Lykkeberg.

Welcome Too Late kan opleves på Kunsthal Charlottenborg frem til søndag d. 28. maj. Der er fri entré til udstillingen under CPH:DOX fra d. 16. – 26. marts. Herefter Kunsthal Charlottenborgs normale entrépris vil være gældende.

Hashtag til sociale medier: #welcometoolate

Næste