Søg

Charlottenborg på barsel

Forældre på barsel kan nu opleve samtidskunsten i et babyvenligt tempo inden normal åbningstid på udvalgte tirsdage.

Besøg kunsthallen i formiddagstimerne inden vores normale åbningstid og få mulighed for at opleve vores aktuelle udstillinger og film i biografen i et roligt tempo med plads til babyer og småbørn og fokus på, at de også får en god oplevelse.

Arrangementet finder sted den første tirsdag i hver måned kl. 10.00-13.00 medmindre kunsthallen har lukket under installering af udstillinger. Omvisningen finder sted kl. 11.00-12.00.

SE AKTUELLE DATOER HER

Praktisk information

– Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på forhånd. Omvisningen er gratis efter betalt entré til kunsthallen. Børn til og med 15 år kommer gratis ind. Gratis for årskortholdere.

– Vi anbefaler, at du medbringer bæresele. Der er også mulighed for at tage barne- eller klapvogn med rundt i udstillingen medmindre de aktuelle udstillinger fysisk forhindrer dette.

– Der er god plads til barnevogne i kunsthallens foyer, og der er siddepladser og tumlegulv med tumlemøbler lige uden for udstillingerne.

– Vi tilbyder puslefaciliteter samt mulighed for at amme og give baby mad i et roligt og mere privat område, hvor vi også stiller elkedel og mikroovn til rådighed.

– Køb frokost samt kaffe og kage i Apollo Bar med god plads til barnevogne i kunsthallens gård.

Charlottenborg på barsel er sponsoreret af bObles.