Søg

Ny udstilling i Pavillonen i gården

En ny udstilling, Paper in the Soup, af den unge kunstner Louis Scherfig kan nu ses i kunstnerpavilionen i Kunsthal Charlottenborgs gård.

Paper in the Soup er en ny installation af Louis Scherfig, der kan ses fra 2. december til 26. januar i kunstnerpavillonen i vores gård. Den aktiveres efter mørkets frembrud fra kl. 16-21. Entréen er gratis.

Pavillonen, der er tegnet af arkitektstuderende Emil Fabritius Buchwald og Mads Nikolaj Brandt, fungerer som udstillingssted for de studerende på Kunstakademiets Billedkunstskoler og er resultatet af et samarbejde mellem Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og CHART om at drive en af de midlertidige pavilloner fra CHART i Charlottenborgs gård videre.

Initiativtagerne bag pavillonens brug og drift er Jacob Alrø, Benedikte Bjerre og Cecilie Skov, som alle er knyttet til Billedhuggerskolen Charlottenborg.

Læs mere om Pavillonen.