Søg

Nu indtager CPH:DOX Kunsthal Charlottenborg

Fra torsdag den 16. marts til søndag den 26. marts omdannes Kunsthal Charlottenborg til hovedkvarter for dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX. Under festivalen vil man i kunsthallen kunne opleve filmvisninger, koncerter, debatter og selvfølgelig ikke mindst vores fælles udstilling Welcome Too Late.

Du kan læse mere om de mange aktiviteter på Kunsthal Charlottenborg i CPH:DOXs program. Dokumentarfilmfestivalens indtog på kunsthallen betyder også ændringer i åbningstider og entré i forhold til udstillingen. Det kan du læse mere om herunder.

Særlige åbningstider på kunsthallen
Åbningstiderne under CPH:DOX vil afvige en del fra kunsthallens normale åbningstider. Fra festivalen åbner, torsdag den 16. marts, vil Kunsthal Charlottenborg nemlig holde åbent alle dage frem til den 26. marts og vil altså ikke være lukket om mandagen som normalt. Vi holder desuden længere åbent end normalt. Som udgangspunkt vil der være åbent hver dag fra kl. 10-22, og i dette tidsrum vil det være muligt at se udstillingen. Nogle dage kan kunsthallen være åben tidligere eller til senere i forbindelse med specialarrangementer. Nærmere information om disse kan findes i CPH:DOXs program.

Gratis entré til Welcome Too Late under CPH:DOX
Under hele festivalen vil der være gratis entré til kunsthallen og til vores aktuelle udstilling. Til de fleste filmvisninger og arrangementer vil der imidlertid skulle købes billet eller betales entré.

Fernisering og åbningsfest fredag den 17. marts
Welcome Too Late åbner fredag den 17. marts kl. 18 som en del af åbningsfesten for CPH:DOX. Udover fernisering vil åbningsfesten omfatte en premiere på en ny film af Superflex og fest med VJs og musik af bl.a. Mike Sheridan​, Shiny Darkly​, Vincent Moon​ & Priscilla Telmon​, Iain Ball og Turning Tables Danmark​ (Futte Ricco og Simon Dokkedal). Dørene åbnes kl. 18 og entréen er gratis! Læs mere om åbningsfesten på Facebook.

Læs mere om vores gruppeudstilling Welcome Too Late med toneangivende internationale kunstnere, der er kurateret af Toke Lykkeberg og arrangeres i samarbejde med CPH:DOX.