Søg

Fælles rundtur på Københavns kunsthaller

Fem københavnske kunsthaller inviterer den 28. april indenfor til Tonight is Art - et storslået eventprogram med performances, teater, dans, lyd, mad og kunst selvfølgelig. Programmet strækker sig fra eftermiddag til langt ud på aftenen og afsluttes med koncert og afterparty.

Bag Tonight is Art står de fem kunsthaller Kunsthal Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen GL STRAND, Nikolaj Kunsthal og Overgaden – Institut for Samtidskunst, der sammen har arrangeret Copenhagen Art Festival i 2012 og 2015. Alle ser de det som deres fornemmeste opgave at udfolde den samtidskunstneriske palet og med Tonight is Art tilbyde publikum oplevelser ud over det sædvanlige.

PROGRAM
17-17.45 Overgaden – Teaterstykket Den sejrende Ikaros (Techno remix).
Christian Schmidt-Rasmussen opfører en eksklusiv udgave af teaterstykket Den sejrende Ikaros, i en radikalt anderledes remix-version med inspiration fra technomusikkens univers.

18.00 Kunstforeningen GL STRAND – Performance af DANSEatelier og cocktails fra Nohrlund
DANSEatelier gæster den aktuelle Malene Landgreen udstilling Artistic Reality. DANSEatelier består af elleve dansekunstnere, som arbejder kollektivt med dans og koreografi.

19.00 Nikolaj Kunsthal – Performance med Annika Lori
Kunstneren Annika Lori leverer en særlig performance udviklet til indgangspartiet i den nyrestaurerede kunsthal. Der er aperitif’er i baren og Julian Rosefeldts store videoværker står tændt.

20.00 Kunsthal Charlottenborg – En audiovisuel performance + mad fra Apollo Bar
Den engelske kunstner Joey Holder har sammen med kurator og dj Dane Sutherland skabt et audiovisuelt værk, der kombinerer video med elektronisk musik. Samtidig er der mulighed for at købe lækker aftensmad til en fornuftig pris i Apollo Bar ved kok Frederik Bille Brahe. Læs mere om den audiovisuelle performance.

21.00 Den Frie – Koncert med Rumpistol + afterparty

En særegen nordisk afart electronica med spacede melodistumper og et pulserende beat kendetegner Rumpistol. I de senere år har han udviklet et mere dybt og tungt lydbillede, der i visse momenter bliver direkte dansabelt.

Tilmeld event på Facebook.