Søg

Kunsthallen holder lukket indtil Chart

Kunsthal Charlottenborg holder lukket fra 14.-31. august, mens der bygges op til kunstmessen Chart Art Fair 2018, der afholdes i weekenden 1.-3. september.

Når udstillingerne John Kørner: Altid mange problemer, Whistleblowers & Vigilantes og Slow Violence slutter søndag den 13. august, holder kunsthallen midlertidigt lukket, mens der bygges op til Chart Art Fair 2018. Kunstmessen, der i år atter indtager hele Kunsthal Charlottenborg og de tilstødende arealer i gården og på kunstakademiet, afholdes i weekenden den 1.-3. september.

Kunsthallen holder herefter atter lukket fra 4.-14. september, mens vi installerer vores kommende udstillinger Ovartaci & Galskabens Kunst, Tori Wrånes: Ældgammel Baby og Mediated Matter, der alle åbner den 15. september, hvor det fejres med fernisering fra kl. 19-22.