Søg

Julegaver fra Kunsthal Charlottenborg

Vi er trådt ind i julemåneden, og vi har derfor fundet fem gode bud på kunstneriske gaver fra vores boghandel.

1.       Knud Romer: ABC illustereret af John Kørner
2.       Muleposer fra Kunstakademiets Billedkunstskoler
3.       Årskort til Kunsthal Charlottenborg
4.       Katalog til Hito Steyerls Factory of the Sun
5.       Nyhed: Katalog til Ovartaci & Galskabens Kunst

1. Bogen ABC af Knud Romer et godt bud på en kunstjulegave til børnefamilien. Med poetiske rim af Knud Romer og smukke illustrationer af John Kørner er den populære ABC-bog faktisk for både børn og voksne. Læs Politikens anmeldelse af bogen. Pris: 150 kr.

2. Muleposen fra Kunstakademiets Billedkunstskoler er i kraftigt lærred og leveres med kunstakademiets segl i flere forskellige farver. Pris: 75 kr.

3. Et årskort til Kunsthal Charlottenborg koster blot 200 kr. og giver gratis entré til kunsthallen i et helt år samt 10% rabat på kunsthallens egne bogudgivelser. Læs mere om årskortet. Pris: 200 kr.

4. Det lækre grafiske katalog til Hito Steyerls udstilling Factory of the Sun i foråret på Kunsthal Charlottenborg. Hito Steyerl er netop kåret som verdens mest betydningsfulde person indenfor samtidskunsten af det anerkendte amerikanske kunstmagasin ArtReview. Pris: 150 kr.

5. En sidste mulighed er en nyhed i form af kataloget til vores aktuelle og meget populære udstilling med outsider-kunstneren Ovartaci. Tusindvis af gæster har allerede oplevet den unikke kunstners fantasifulde og magiske univers, og med kataloget kan du komme endnu tættere på Ovartaci og udstillingen. Udkommer efter planen 20. december. Pris: 240 kr.