Søg

CPH:DOX indtager Kunsthal Charlottenborg

Fra torsdag den 15. marts til søndag den 25. marts omdannes Kunsthal Charlottenborg til hovedkvarter for dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX. Under festivalen vil man i kunsthallen kunne opleve filmvisninger, koncerter, debatter og selvfølgelig ikke mindst vores fælles udstilling #whatif.

Du kan læse mere om de mange aktiviteter på Kunsthal Charlottenborg i CPH:DOXs program. Dokumentarfilmfestivalens indtog på kunsthallen betyder også ændringer i åbningstider og entré i forhold til udstillingen. Det kan du læse mere om herunder.

Særlige åbningstider på kunsthallen
Åbningstiderne under CPH:DOX vil afvige en del fra kunsthallens normale åbningstider. Kunsthal Charlottenborg vil være lukket under opbygningen fra 12.-14. marts. Fra festivalen åbner, torsdag den 15. marts, vil der nemlig være åbent alle dage frem til den 25. marts, og der vil altså ikke være lukket om mandagen som normalt. Vi holder desuden længere åbent – som udgangspunkt vil der være åbent hver dag fra kl. 10-22, og i dette tidsrum vil det være muligt at se udstillingen #whatif. Nogle dage kan kunsthallen være åben tidligere eller til senere i forbindelse med specialarrangementer. Nærmere information om disse kan findes i CPH:DOXs program.

Gratis entré til #whatif under CPH:DOX
Under hele festivalen vil der være gratis entré til kunsthallen og til vores aktuelle udstilling. Til de fleste filmvisninger og arrangementer vil der imidlertid skulle købes billet eller betales entré.

Fernisering og åbningsfest fredag den 16. marts
Udstillingen #whatif åbner fredag den 16. marts kl. 18 som en del af den officielle åbningsfest for CPH:DOX. Udover fernisering vil åbningsfesten omfatte en premiere på dokumentaren ‘I Was There When House Took Over the World’ og efter filmen træder den legendariske dj Marshall Jefferson ud af lærredet og giver en Q&A med blandt andre Amar Ediriwira, fra Boiler Room, inde i Social Cinema, inden han med sine turntables sætter ild til dansegulvet i Charlottenborg-foyeren. Han bliver efterfulgt af den københavnerkære dj Kasper Marott, som slutter sig til festen med et udpluk af sin imponerende pladesamling. Dørene åbnes kl. 18 og entréen er gratis til udstillingen #whatif. Entré til CPH:DOXs åbningsfest: 35 DKK. Læs mere om åbningsfesten på Facebook.

Læs mere om vores gruppeudstilling #whatif med toneangivende internationale kunstnere, der er kurateret af Irene Campolmi og arrangeres i samarbejde med CPH:DOX.