Søg

Kunstakademiets Billedkunstskoler præsenterer udstillingen 1 = 1 + 1

For første gang præsenterer Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler en fælles bachelorudstilling. Åbningen finder sted den 17. maj på Charlottenborg og udstillingen finder sted forskellige steder i byen frem til den 24. maj under Art Week.

For første gang præsenterer de tredjeårs-studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler en fælles bachelorudstilling. Åbningen finder sted den 17. maj på Charlottenborg og udstillingen løber frem til den 24. maj under Art Week.

Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskolers bachelorudstilling foregår forskellige steder i byen, heriblandt på Hotel Astoria ved Hovedbanegården, Blindebiblioteket Nota, en flagstang på Amagerbrogade, en lejlighed på Frederiksberg og forskellige udstillingssteder på Nørrebro.

I forbindelse med åbningen af udstillingen bliver der udgivet en fælles publikation som supplerer, kommenterer og samler den i øvrigt vidtspredte udstilling. I publikationen vil man også kunne finde den nødvendige praktiske information, så som et kort over udstillingsteder, åbningstider, eventkalender mm. Disse informationer vil desuden være tilgængelige på hjemmesiden 111.bachelorudstilling.dk. Udstillingens mange begivenheder kan derudover følges på Instagram på @billedkunstskolerne eller på Facebook.

Udstillingen er gratis og åben for alle.

De udstillende kunstnere er:
Alma Ulrikke Bille Stræde, Andreas Tang, Anna Kristine Hvid Petersen, Anten Bigum Kampe, Christian Vindelev, Clara Busch, Emilie Iman, Emilie Tarp Østensgård, Erdal Bilici, Gurli-Marie Lindum, Hampus Behm, Ida Schrader, Josephine Kamoun Johansson, Kajsa Karlsson, Laurits Malthe Gulløv, Maja Liisberg Poulsen, Mira Winding, Pauline Fransson, Sophie Gunvad Filtenborg, Svend Sømod, Søren Rye.

Program på Kunsthal Charlottenborg under Art Week

Tirsdag d. 22 maj kl. 20: Film screenings
Torsdag d. 24 maj kl. 18: Performance
Torsdag d. 24 maj kl. 19: Film screenings

Læs mere om hvert enkel event her.