Søg

Art Week skydes i gang med officiel åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg

Den 22. maj åbner Art Week Copenhagen med The Official Opening Party i Kunsthal Charlottenborgs gård og på Apollo Bar. Her er alle inviteret til en aften fyldt med drinks, kunst, dans, film, mad, musik og taler, der søsætter en uge i kunstens tegn.

Art Week er Københavns kunstuge og festival for billedkunst, der organiseres i tæt samarbejde med byens udstillingssteder. Festivallen skydes i gang tirsdag den 22.maj med The Official Opening Party i Kunsthal Charlottenborgs gård og på Apollo Bar.

Program

Kl. 18.00-18.30 Åbningstaler
Art Week Copenhagen 2018 åbner officielt med taler af Københavns kulturborgmester Niko Grünfeld og programdirektør for Art Week Christina Wilson.

Kl. 18-18.30 Mad & Vin
Der serveres der gratis vin fra Vinhanen mellem kl. 18-18.30, og fra kl. 18:30 kan der købes vin, øl og cocktails i Apollos udendørs bar. Der kan også købes en særlig ART MENU, som serveres ved langbordene i gården.

Kl. 18.30-20.30 Corpus dansekompagni fra Den Kongelige Ballet
Corpus opfører One One One, en to timer lang performance, hvor publikum er medspillere, og som foregår mens det sociale samvær fortsættes. Læs mere her.

Kl. 20.30-21.00 DJ HVAD/aka Kid Kishore leverer et 30 minutters DJ-sæt.
Hari Shankar Kishore er en enestående figur på den danske performance- og musikscene. Kishore har arbejdet i ti år med Kommunal Dubplate Service, som højst sandsynligt er verdens eneste kommunale grammofonpladeskæringsstudie. Under Art Week er Hari aktuel med udstillingen HVAD / Kommunal Dubplate Service på Museet for Samtidskunst i Roskilde. Læs mere her.

Kl. 20.00-22.00 1=1+1 – Kunstakademiets bachelorudstilling: Film + Visioner fra Ukraine
I Charlottenborg Art Cinema viser Kunsthal Charlottenborg et kurateret filmprogram. Så hvis du vil have fordybelse efter musik, dans og mad på stueetagen, er her linet op med et overdådigt program af kunstfilm. Læs mere her.

Arrangementet er et samarbejde mellem Art Week, Apollo Bar & Kantine og Kunsthal Charlottenborg.

Læs om alle events på Kunsthal Charlottenborg under Art Week her.