Søg

Kurator til Kunsthal Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborgs kurators åremål udløber og derfor genopslår vi stillingen.

Det er et job, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på Kunsthal Charlottenborgs aktiviteter, så vi forsat udvikler os som en markant og synlig formidler af dansk og international samtidskunst. Vi er en lille organisation med stort potentiale og høje ambitioner, og vi kan tilbyde et spændende job i et inspirerende fagligt miljø, hvor den rigtige kandidat vil få høje faglige frihedsgrader og mulighed for at få indflydelse og sætte sit præg på den kunstneriske og faglige udvikling.

Du vil få følgende arbejdsområder:
I samarbejde med det øvrige personale at udvikle og tage initiativer til Charlottenborgs aktiviteter i bred forstand, dvs. udstillinger, performances, koncerter osv.
Stå for den praktiske gennemførsel af aktiviteterne fra start til slut – fra koncept til udstilling
Faglig formidling gennem pressemeddelelser samt diverse sociale medier og fora.

Vi forventer at du:
– har en akademisk, kunstfaglig baggrund, eksempelvis kunsthistoriker eller lignende.
– har en udpræget forståelse for både kunsthistoriske, kunstpraktiske og kuratoriske forhold
– har erfaring og kan dokumentere gode resultater fra lignende – evt. international – beskæftigelse
– kan mestre både at udvikle konceptet og at få det omsat til praktisk handling, og kan arbejde ”hands on” i processen
– har et stærkt lokalt og internationalt netværk
– kan agere i et miljø, hvor høj faglighed, tværfagligt arbejde og samarbejde er afgørende for at lykkes med opgaven

Ansættelsesvilkår:
Vi forventer at kunne ansætte pr. 1. juli 2018 eller snarest muligt. Ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC og arbejdstiden er 37 timer.

Da Kunsthal Charlottenborg ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.

Ansøgningsprocedure:
Send ansøgning (max. 1 side) og CV (max. 1 side) på nedenstående link. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kunsthaldirektør Michael Thouber på tlf. 28408050. Ansøgningsfrist: mandag den 4. juni kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25. SØG STILLINGEN HER.

Du kan læse mere om os på www.kunsthalcharlottenborg.dk
Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst udstillingsprogram suppleret med aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, og gør Kunsthal Charlottenborg til det centrale mødested for samtidskunst i byen. Kunsthal Charlottenborg er en del af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og ligger centralt placeret mellem Kongens Nytorv og Nyhavn i København.