Søg

Kunsthal Charlottenborg holder lukket indtil CHART

Kunsthal Charlottenborg holder lukket fra 13. – 30. august, mens der bygges op til kunstmessen CHART ART FAIR 2018, der afholdes i weekenden 31. august – 2. september.

Når udstillingerne Kirstine Roepstorff: Renaissance of the Night, Jonah Freeman & Justin Lowe: Scenario in the Shade og Julian Rosefeldt: Manifesto slutter søndag den 12. august, holder kunsthallen midlertidigt lukket, mens der bygges op til Chart Art Fair 2018. Kunstmessen, der i år atter indtager hele Kunsthal Charlottenborg og de tilstødende arealer i gården og på kunstakademiet, afholdes i weekenden den 31. august – 2. september.

Kunsthallen holder herefter lukket igen fra 3.-19. september, mens vi installerer vores kommende udstillinger BIG ART og Alicja Kwade, der begge åbner torsdag den 20. september, hvor det fejres med fernisering fra kl. 18-22.