Søg

Julen 2018 på Charlottenborg

Køb unikke kunstværker og støt de studerende på Kunstakademiet, plant dit eget juletræ og oplev filmen ’Oh Tannenbaum’, der følger den gennemsnitlige livscyklus for et juletræ. Julen på Charlottenborg 1. - 23. december byder på julemarkeder, juletræssalg og andre events for hele familien i samarbejde med Red Barnet, Apollo Bar & Kantine og Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.

Program for julen 2018 på Charlottenborg
1-2 + 8-9 + 15-16 + 22-23 dec kl. 11-12: ’Oh Tannenbaum’ – en film af Jeppe Søgaard
En film om en mystisk trækultur. En visuel odysse skabt over de sidste 10 år, som følger den gennemsnitlige livscyklus for et Abies Nordmanniana – også kendt som juletræet. En fortælling om industri, menneskehed, natur, kultur, en fejring og en tragedie. 22 min. Læs mere her

1-2 + 8-9 + 15-16 + 22-23 dec kl. 10-17: Juletræssalg til støtte for Red Barnet / Christmas Tree Sale Fundraiser
I løbet af december måned kan man købe danske Fair Trade & økologisk certificerede juletræer til fordel for Red Barnet i Kunsthal Charlottenborgs gård. For hvert juletræ der bliver solgt, går 75 kr. til Red Barnets projekt Georgien.

1-2 + 8-9 + 15-16 + 22-23 dec kl. 11-14: Plant dit eget juletræ / Plant your own Christmas Tree
Alle børn og barnlige sjæle har mulighed for at plante sit eget Fair Trade og økologisk certificerede juletræ som man får med hjem i en lille potte. I samarbejde med Red Barnet og træavler Marianne Bols. Gratis deltagelse.

2 dec kl. 10-16: Loppemarked / Sunday Flea Market 
Hanna Strøbek, Bibi Werner, Paloma Vintage, Bettina Bakdal, Barbara Potts, Julie Fagerholt, Bea Fagerholt, Frederikke Brasch, Karl Monies, Caroline Bille Brahe, Julie Mølgaard, Christian Ravnbak, Marianne Olesen, Kasandra shoes, Linda Bostrøm, Amanda Borberg.
Gløgg & æbleskiver i Apollo Bar. Læs mere her

15-16 dec kl. 10-16: Kunstakademiets julemarked / The Royal Danish Academy of Fine Arts’ Schools of Visual Arts’ Christmas Market
Køb helt unikke kunstværker til særdeles rimelige priser og støt samtidig de studerende på kunstakademiet. Traditionen tro holder de studerende på Kunstakademiet julemarked og igen i år indtager de Apollo Kantine på Kunsthal Charlottenborg, hvor de fylder salen med kunst og julestemning. Kom og mød de studerende, se deres arbejde, drik et glas gløgg og få fingrene i nogle gode julegaver. Alle er velkomne. Læs mere her