Søg

Kunsthal Charlottenborg søger studentermedhjælpere

Kunsthal Charlottenborg søger studentermedhjælpere til vores front-desk og kunstboghandel. Ansøgningsfristen er den 8. marts 2019 kl. 12.00 og jobstart forventes i april/maj.

Om dig
:

Du er studerende fra kunsthistorie, litteraturvidenskab eller fra moderne kultur og kulturformidling. Det er en fordel, hvis du har særlig interesse for samtidskunst eller bredt kendskab til aktuel kunstlitteratur. Erfaring med opsætning af av-udstyr og pa-anlæg er påskønnet, men særlig vigtigt er det, at du kan håndtere administrative opgaver som f.eks. billetsalg, besøgsstatistik og kasseopgørelser i et hektisk miljø. Ikke mindst gælder det, at du har sans for detaljen, er servicemindet og lyst til at give vores besøgende en god oplevelse.

Kunsthal Charlottenborg betragter i øvrigt mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi tilbyder:

– Indsigt og erfaring i kunsthallens hverdag og særarrangementer (formidling, boghandel, billetsalg, kontakt med museets gæster, ferniseringer, events, pressebesøg osv.).

– Indblik i kunsthallens udstillinger med internationale samtidskunstnere.

– Mulighed for at være del af et godt team.

– 7-15 timer ugentligt i udstillingsperioderne.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer (HK) i statens tjeneste samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du vil i forbindelse med en eventuel ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Ansøgning:
Du er velkommen til at kontakte publikumschef Henrik Kræmmer på hk@kunsthalcharlottenborg.dk, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi skal have modtaget din ansøgning og relevant dokumentation senest den 8. marts 2019 kl. 12.00. 
Mærk din ansøgning “Studentermedhjælper i Kunsthallen” og mail den til hk@kunsthalcharlottenborg.dk. Vi forventer jobstart i april/maj.

Læs mere om Kunsthal Charlottenborg her.