Søg

Art Week 2019 på Kunsthal Charlottenborg

Den 23. maj begynder Art Week Copenhagen og Kunsthal Charlottenborg byder på et program med talk af Bouchra Khalili, filmprogram med bl.a. Ai Weiweis 'The Rest' og meget mere.

Art Week er Københavns kunstuge og festival for billedkunst, der organiseres i tæt samarbejde med byens udstillingssteder. Festivallen finder sted den 23. – 26. maj, og på Kunsthal Charlottenborg kan du opleve et program med både film, talk, debat og omvisning.

Program:

22.-25. maj i åbningstiden
FILMPROGRAM OM EUROPA
I forbindelse med udstillingen Europa Endlos har den internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX kurateret et filmprogram med visning af filmene: ’Ceremony’ af Phil Collins (2018), ’Hungary 2018’ af Eszter Hajdu (2018), ’Democracy LTD’ af Robert Schabus (2019), ‘Everybody in the Place’ af Jeremy Deller (2018), ‘The Rest’ af Ai Weiwei (2019). Filmene kan opleves i kunsthallens biograf i åbningstiden. Find programmet her. Arrangementet er lavet i samarbejde med CPH:DOX.

Ons 22. maj kl. 17
NEW NARRATIVES FOR EUROPE
Hvordan muliggør vi en trans-europæisk samtale om politik, kunst og kultur? Chefredaktør for Eurozine Réka Kinka Papp og Anne-Marijn Epker fra Forum on European Culture i Amsterdam taler med ATLAS’ chefredaktør Kristoffer Granov om mulighederne i en europæisk offentlighed. Arrangementet er lavet i samarbejde med magasinet ATLAS og finder sted på engelsk. Gratis entré.

Fre 24. maj kl. 17
ARTIST TALK MED BOUCHRA KHALILI
Oplev den marokkansk-franske kunstner Bouchra Khalili, der vil fortælle om sin kunstneriske praksis og om sit biddrag til udstillingen Europa Endlos, filmværket The Tempest Society. Filmen er skabt til documenta 14 og omhandler nutidens Grækenland i Europa og flygtningekrisen fortalt gennem historien om den franske teatergruppe Al Assifa fra 1970’erne, der bestod af nordafrikanske immigranter og franske studerende. Arrangementet finder sted på engelsk.

Lør 25. maj kl. 13
OMVISNING I UDSTILLINGEN EUROPA ENDLOS
Henriette Bretton-Meyer, der har kurateret den aktuelle udstilling Europa Endlos, viser rundt i udstillingen og fortæller om nogle af tankerne bag. Udstillingen Europa Endlos sætter Europa og EU på dagsordenen. Henriette Bretton-Meyer udvalgt en række værker skabt af tidens toneangivende kunstnere, der forholder sig til temaer som identitet, grænser, fællesskab og migration. Arrangementet finder sted på dansk.