Søg

CPH:DOX præsenterer ny online festival

CPH:DOX 2020 på Kunsthal Charlottenborg er desværre aflyst. Til gengæld tilbyder dokumentarfilm festivalen nu, at man fra på onsdag kan gå i biografen hjemme i stuen og vælge mellem 40 film fra årets festival samt opleve live debatter og instruktørsamtaler 18.-29. marts.

I en tid hvor Danmark lukker ned, åbner CPH:DOX op for en ny online version, hvor publikum kan opleve årets bedste dokumentarfilm og deltage i live-debatter hjemme fra sofaerne.

CPH:DOX præsenterer et digitalt program, der favner et udvalg af de bedste danske og internationale dokumentarfilm. Fra kapitalismes spilleregler til politiske thriller fra Rusland over monumentale mesterværker i ex-Jugoslavien til rå socialrealisme langt fra Hollywood med nye film af Oscar-vinderen Alex Gibney og Ai Weiwei, portrætfilmen om Andrey Tarkovsky, instrueret af hans egen søn, verdenspremieren på ‘The Edge of All We Know’ om sidste år største videnskabelige begivenhed, filmen om Margaret Atwood og den afdøde islandske komponist Jóhann Jóhannssons smukke posthume scifi-epos ‘Last and First Men’. Se programmet her: www.cphdox.dk/online

Alt det og meget mere kan du se derhjemme i CPH:DOX’ helt nye virtuelle biograf, som også indeholder live debatter og instruktørsamtaler og er åben under hele festivalperioden fra 18.-29. marts. Billetter koster 45 kroner.