Søg

Den kompromisløse schweiziske kunstner Miriam Cahn kommer til Kunsthal Charlottenborg

I sin første store separatudstilling i Danmark præsenterer Miriam Cahn et omfattende kunstnerskab, der spreder sig over hele Kunsthal Charlottenborgs nordfløj.

I sin første store separatudstilling i Danmark præsenterer Miriam Cahn et omfattende kunstnerskab, der spreder sig over hele Kunsthal Charlottenborgs nordfløj. Udstillingen rummer værker i kridt, trækul, pastel og akvarel på papir, oliemalerier i forskellig skala – lige fra det helt små til det monumentale – såvel som film, fotografi og tekst. Tilsammen behandler de en række vigtige problemstillinger i vor tid, set med feministiske øjne. Cahn er en kompromisløs kunstner, der gennem hele sin karriere har udforsket en række temaer såsom kvinders rettigheder, identitet, seksualitet, konflikt og rum. Hendes værker skubber til konventionerne inden for kunsthistorien, den moderne kunstoplevelse og hvordan en kunstner engagerer sig i verden.

Udstillingen vil kunne opleves fra d. 8 oktober 2020 – 21. februar 2021.

Miriam Cahn: ME AS HAPPENING på Kunsthal Charlottenborg er kurateret af Henriette Bretton-Meyer og støttet af Den Obelske Familiefond og Statens Kunstfond. Udstillingen er organiseret af The Power Plant Contemporary Art Gallery, Toronto hvor den vil finde sted i 2021.