Søg

Velkommen tilbage!

Kunsthal Charlottenborg byder velkommen tilbage med to nye udstillinger. Husk gældende retningslinjer om coranapas og værnemidler - du skal ikke reservere et timeslot for at besøge Kunsthal Charlottenborg.

Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Kunsthal Charlottenborg.

Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan besøge Kunsthal Charlottenborg uden en negativ test. I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 6 mdr. inden tidspunktet for besøget på Kunsthal Charlottenborg.

OBS: Du skal ikke booke timeslot for at besøge Kunsthal Charlottenborg. Vi opfordrer alle til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand samt at bruge håndsprit. Det er påkrævet at bære maske eller visir inde i kunsthallen. Husk at blive hjemme, hvis du har symptomer på sygdom.