Søg

Kunsthal Charlottenborg holder lukket indtil CHART

Kunsthal Charlottenborg holder lukket fra den 10. – 26. august, mens der bygges op til CHART 2021.

Når udstillingerne med Laure Prouvost og Lea Porsager slutter søndag den 8. august, holder kunsthallen midlertidigt lukket, mens der bygges op til CHART 2021. Kunstmessen, der i år igen indtager hele Kunsthal Charlottenborg og de tilstødende arealer i gården og på kunstakademiet, afholdes i weekenden den 27. – 29. august.

Kunsthallen holder herefter lukket igen fra 31. august mens vi installerer efterårets udstillinger, der byder på udstillingen Verden er i Dig i samarbejde med Medicinsk Museion, soloudstillingen HARa!!!!!!hAaaRAAAAA!!!!!hHAaA!!! med den fransk-algierske billedkunstner Mohamed Bourouissa samt plakatudstillingen CHRISTIANIA. VAR- ER- BLIR i anledning af Christianias 50 års fødselsdag, der som den første udstilling åbner den 20. september med fernisering fra kl. 15-20.