Søg

Nu kan du købe årskort online til Kunsthal Charlottenborg

Glæd andre eller dig selv med et årskort til Kunsthal Charlottenborg, der giver fri adgang til alle kunsthallens udstillinger og en masse andre fordele.

Med et årskort til Kunsthal Charlottenborg får du fri adgang til et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland. Årskortet giver desuden gratis entré til en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger.

Derudover får du altid 20% rabat i vores boghandel på kunsthallens egne bogudgivelser og 50% rabat på entreen til 15 kunsthaller i hele Danmark:

Brandts Kunsthal, Den Frie Udstillingsbygning, Fotografisk Center, Kunsthal Nord, Galleri Image, gl Holtegaard, KunstCentret Silkeborg Bad, Kunstforeningen GL STRAND, Kunsthal 44 Møen, Kunsthal Aarhus, Nikolaj Kunsthal, Overgaden – Institut for Samtidskunst, Rønnebæksholm, Sophienholm, Viborg Kunsthal.

>> Årskortet koster 250 kr. og kan købes her.