Søg

Praktisk info

Åbningstider
Tirsdag-fredag 12-20
Lørdag-søndag 11-17

BEMÆRK: Du skal ikke booke et timeslot for at besøge Kunsthal Charlottenborg.

Entré 
+16 år – 90 kr.
0-15 år – Gratis
Studerende – 50 kr.
Onsdag: Gratis adgang efter kl. 17

Årskort 250 kr. (et årskort giver gratis entre samt 20% på Kunsthallens egne udgivelser)
Gratis adgang med Copenhagen Card og Copenhagen City Pass
Politiken Plus: 20% rabat på entré

Retningslinjer for dit besøg
Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Kunsthal Charlottenborg.

Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden første stik), kan besøge Kunsthal Charlottenborg uden en negativ test.
I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 8 mdr. inden tidspunktet for besøget på Kunsthal Charlottenborg.

Handicapadgang
Kunsthallen har handicaptoilet og elevator.

Fotografering
Fotografering til eget brug er tilladt uden blitz. Fotografering til professionelt brug med blitz og stativ kræver tilladelse fra administrationen. Pressen har tilladelse til at fotografere mod forevisning af pressekort. Vi tager ikke ansvar for ophavsretsspørgsmål mellem fotograf og kunstner.
Alle billeder på hjemmesiden er © Kunsthal Charlottenborg.

Rundvisninger

Kunsthal Charlottenborg arrangerer gerne guidede rundvisninger for grupper, firmaer, skoleklasser og andre interesserede indenfor vores normale åbningstider.

Priser ekskl. entré
Tirsdag-fredag: 600 kr.
Hverdage efter kl. 17, weekender og ferier: 700 kr.
Skoleklasser: 450 kr.

For yderligere information om vores rundvisninger kontakt venligst
Henrik Kræmmer, Publikumschef
hk@kunsthalcharlottenborg.dk – 3374 4632

Find vej

Adresse

Kongens Nytorv 1
1050 København K
Indgang til Kunsthal Charlottenborg fra både Kongens Nytorv og Nyhavn.

Kort

Sådan finder du Kunsthal Charlottenborg:

 

Offentlig transport

Kunsthal Charlottenborg ligger tæt ved både adskillige buslinjer og metrostation, hvilket gør det nemt at tage offentlig transport til kunsthallen. Du kan benytte følgende transportmuligheder:
Metro: M1, M2, M3 til Kongens Nytorv Metrostation
Bus: 23, 26 til Kongens Nytorv

Få en rejseplan til Kunsthal Charlottenborg ved blot at indtaste dit startsted herunder:

Biograf

På kunsthallens mezzanin på 1. sal finder du Charlottenborg Art Cinema, som er Kunsthal Charlottenborgs biograf. Biografens program af kunstfilm og dokumentarer m.m. sammensættes af forskellige kuratorer – både eksterne og fra organisationen selv. Filmvisningerne i biografen er gratis, når entréen til kunsthallen er betalt. Læs mere om biografens program under Events.

Boghandel

Vores boghandel, Charlottenborg Art Books, der findes i kunsthallens forhal, tilbyder et udvalg af publikationer, der når ud i både bredde og i dybde. Vi sælger udgivelser, der relaterer sig til kunsthallens udstillinger, men præsenterer også et større udvalg af udgivelser om først og fremmest kunst, men også design og arkitektur. Fra den bredt appellerende kunstpublikation til den smalle kunstnerudgivelse.

Apollo Bar

Apollo Bar er Kunsthal Charlottenborgs bar og spisested ved kok og restauratør Frederik Bille Brahe. Her kan du tir-søn spise morgenmad, frokost eller middag eller blot nyde en kop kaffe, et glas vin eller en drink i baren ud mod gården.

Åbningstider

Man            lukket
Tirs             8 – 17
Ons – Fre    8 – 24
Lørdag       10 – 24
Søndag      10 – 17

Læs mere om Apollo Bar.