Søg

Den prisbelønnede kunstner Mohamed Bourouissa har vundet international anerkendelse for sit kritiske blik på maskulin kultur i udsatte områder

15 sep 2021

Om få uger slår Kunsthal Charlottenborg dørene op til en soloudstilling med den fransk-algeriske kunstner Mohamed Bourouissa. Han arbejder i spændingsfeltet mellem dokumentar og fiktion, og bruger bl.a. fotografi og rapmusik til at sætte fokus på samfundets periferi og konfrontere mediernes fremstillinger af unge med anden etnisk baggrund. Han har udstillet over det meste af verden og blev sidste år tildelt den engelske Deutsche Börse Photography Foundation Prize.

Sådan har du aldrig set Charlottenborg før

10 jun 2021

Det bliver en helt ny oplevelse at gå på Kunsthal Charlottenborg over sommeren. Alle vægge er for første gang væltet i den store sydfløj for at gøre plads til tre gigantiske og skiveskårne vindmøllevinger, når kunsthallen slår dørene op for udstillingen STRIPPED af Lea Porsager – én af Danmarks mest fremadstormende kunstnere internationalt. I morgen fredag byder vi velkommen til åbningen af udstillingen med gratis entré hele dagen. Udstillingen ledsages desuden af en ny publikation og en eventrække, heriblandt en talk af Karen Barad organiseret i samarbejde med Art Hub Copenhagen.