Søg

Simon Denny giver
ekstraordinær talk lørdag

Den new zealandske kunstner Simon Denny, der sidste år udstillede på Venedig Biennalen og for nylig kunne opleves på biennalen i Berlin, giver på lørdag fra kl. 11-12 en ekstraordinær Charlottenborg Art Talk i kunsthallens biograf.

Simon Denny (født i Auckland, 1982) er samtidskunstner med base i Berlin. Han repræsenterede i 2015 New Zealand ved Venedig Biennalen og har netop deltaget på Berlin Biennalen. Lørdag den 26. november gæster han Kunsthal Charlottenborg og fortæller om sin kunstneriske praksis som en del af Charlottenborg Art Talks.

I 2015 havde Denny sin første, store amerikanske soloudstilling, “The Innovator’s Dilemma”, på MoMA PS1, og samme år blev han præsenteret på en soloudstilling på Serpentine Galleries i London. “The Innovator’s Dilemma” er også titlen på lørdagens talk.

Talken med Simon Denny er arrangeret af Forum og vil foregå på engelsk.

Om Charlottenborg Art Talks

I løbet af efteråret byder Charlottenborg Art Talks hver onsdag på bl.a. foredrag, performances, film screeninger, oplæsninger og debatter om kunst med danske og udenlandske kunstnere, forfattere, kuratorer og professorer. Programmet er tilrettelagt i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.