Søg

Praktisk info

Åbningstider:
Tirsdag-fredag 12-20
Lørdag-søndag 11-17
Mandag lukket

Kunsthal Charlottenborg holder lukket den 24., 25. og 31. januar samt 1. januar 2018, men er ellers åben som normalt omkring jul og nytår.

Entré
Under 16 år – gratis
+16 år – 75 kr.
Studerende – 50 kr.
Onsdag: Gratis adgang efter kl. 17

Årskort 200 kr. (et årskort giver gratis entre samt 20% på Kunsthallens egne udgivelser)
Gratis adgang med Copenhagen Card
Politiken Plus: 20% rabat på entré

Handicapadgang
Kunsthallen har handicaptoilet og elevator

Fotografering
Fotografering til eget brug er tilladt uden blitz. Fotografering til professionelt brug med blitz og stativ kræver tilladelse fra administrationen. Pressen har tilladelse til at fotografere mod forevisning af pressekort. Vi tager ikke ansvar for ophavsretsspørgsmål mellem fotograf og kunstner.
Alle billeder på hjemmesiden er © Kunsthal Charlottenborg.

Rundvisninger

Kunsthal Charlottenborg arrangerer gerne guidede rundvisninger for grupper, firmaer, skoleklasser og andre interessede indenfor vores normale åbningstider.

Guidede rundvisninger for grupper
Tirsdag-fredag: 600 kr.
Hverdage efter kl. 17, weekender og ferier: 700 kr.
Skoleklasser: 450 kr.

For yderligere information om vore rundvisninger kontakt venligst
Henrik Kræmmer, Publikumschef
hk@kunsthalcharlottenborg.dk – 3374 4632

Om os

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa. Kunsthallen har til huse i et nederlandsk barokpalæ, der er en tilbygning til det historiske Charlottenborg Slot. Her har der siden 1883 været præsenteret samtidskunst i en unik udstillingsbygning, der er designet til formålet efter fransk forbillede.

Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland. Det toneangivende udstillingsprogram suppleres med en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger.
Læs mere om Kunsthal Charlottenborg og Charlottenborg Slot.

Bekendtgørelser om kunsthallen

Årsrapport 2010 (0,49 MB)
Årsrapport 2011 (0,9 MB)
Årsrapport 2012 (1,77 MB)
Årsrapport 2013 (3,70 MB)
Årsrapport 2014 (2,34 MB)
Årsrapport 2015 (7,66 MB)

Charlottenbog Art

Charlottenborg Art er den samlede betegnelse for en række aktiviteter, der organiseres i samarbejde mellem uddannelsen på Kunstakademiets Billedkunstskoler og kunsthallen, herunder talks, boghandel, biograf og udstillinger. Charlottenborg Art skal etablere et stærkere samarbejde og en stærkere, fælles identitet for de to institutioner (der blev sammenbragt i 2012) som én kulturinstitution. Læs mere om Charlottenborg Art.

Presse

Pressemateriale om udstillinger kan findes under de individuelle udstillinger. Pressemateriale om kunsthallen generelt, herunder logo og pressebilleder i høj opløsning, kan findes her:

KLIK HER FOR PRESSEMATERIALE.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og få information om udstillinger, talks, film og andre events på Kunsthal Charlottenborg samt invitationer til fernisering og tilbud fra vores cafe og boghandel.Tak for tilmeldingen til vores nyhedsbrev.

De indsamlede oplysninger vil udelukkende blive brugt til at tilsende dig informationer om Kunsthal Charlottenborgs aktiviteter.

Andre medier

Website
På vores website finder du al information om Kunsthal Charlottenborg og vores aktiviteter, herunder vores historie, udstillinger, events og nyheder. Den nuværende hjemmeside blev lanceret den 19. september 2016 og er udviklet af Wrong Studio.

Sociale medier

Kunsthal Charlottenborg er tilstede på en række sociale medier, hvor vi dagligt opdaterer med billeder, video, informationer og anbefalinger til vore udstillinger, events og andre aktiviteter.

Find os på følgende medier:
Facebook
Instagram
Twitter
Vimeo

@kunsthalcharlottenborg – #kunsthalcharlottenborg

Printet sæsonprogram
Kunsthal Charlottenborg producerer forår og efterår en trykt folder med sæsonens udstillinger og events. Sæsonprogrammet kan findes i frontdesken i kunsthallens foyer.

Boghandel

I Kunsthal Charlottenborgs foyer finder man Motto Charlottenborg, der fungerer som boghandel i huset og samtidig er platform for diskussioner omkring publicering af kunst, arkitektur, design og illustration, gennem præsentationer af bøger, talks og andet, relateret til bogen som format.

Motto Distributions blev grundlagt i Zürich i 2007 af Alexis Zavialoff som bog-distributionsprojekt med speciale i magasiner og fanzines. I dag kendetegnes Motto, som har ekspanderet med boghandler i bl.a. Berlin, Bruxelles og Vancouver, af et velassorterede udvalg af kunstnerpublikationer, bøger om kunst, arkitektur, design og illustration, og ikke mindst for et unikt udvalg af bøger fra små forlag samt editions.

Fakturering

Kunsthal Charlottenborg modtager ikke fakturaer i papirform eller via mail som PDF-fil fra danske virksomheder.

Vi skal således bede om at få alle fakturaer/kreditnotaer tilsendt elektronisk til EAN-nr. 5798000791985 og i det rette format – OIOUBL.

Vores CVR-nr. er 11 88 73 17.

Hvis du/I ikke selv kan lave en e-faktura i dette format, kan vi henvise til www.virk.dk, som stiller en gratis løsning til rådighed:

Virk.dk → Fakturablanketten → Start indberetning

Tast vores EAN nummer 5798000791985 og din egen mailadresse, og fakturaen kan herefter oprettes. Betalingsfristen er automatisk sat til 30 dage fra Billedkunstskolerne modtager den elektroniske faktura, og betalingsfristen kan kun undtagelsesvist ændres.

Fakturaer kan desværre ikke behandles, før de er modtaget elektronisk.
Fakturaen skal udstedes til:

Billedkunstskolerne
Afdeling: Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
1050 København K
Yderligere oplysninger om elektroniske fakturaer findes på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside www.modst.dk → Regnskab → E-fakturering.

På forhånd tak.

Apollo Bar

Apollo Bar & Kantine er Kunsthal Charlottenborgs nye bar og spisested ved kok og kreativ skaber Frederik Bille Brahe. Her kan du hverdage fra tirsdag-fredag nyde en sund og lækker frokost i kantinen inde i kunsthallen og hele ugen kan du spise morgenmad, frokost eller middag eller blot nyde en kop kaffe, et glas vin eller en drink i baren ud mod gården.

Åbningstider

Kantine
Tir – Fre 11.30 – 14

Bar
Man            lukket
Tirs – Ons  8 – 17
Tor – Fre     8 – 24
Lørdag        9 – 24
Søndag       9 – 17

Læs mere om Apollo Bar og Kantine.