Søg

Kunsthal Charlottenborg og Heartland viser international kunstudstilling på Folkemødet 2019

En række af verdens mest anerkendte kunstnere som Wolfgang Tillmans og Olafur Eliasson deltager i udstillingen ’It’s Urgent!', der vises på årets Folkemøde på Bornholm. Udstillingen er kurateret af Hans Ulrich Obrist og ferniseringen finder sted på Gæstgivergården torsdag den 13. juni kl. 19.00.

Udstillingen It’s Urgent! har været vist i hele Danmark under forårets valgkamp til både Europa-Parlamentet og Folketinget, hvor en række af verdens mest anerkendte kunstnere kommenterer den politiske situation. Nu kan udstillingen opleves 13.-16. juni på Gæstgivergården under Folkemødet 2019 på Bornholm. Ferniseringen finder sted torsdag den 13. juni kl. 19.00 med åbningstale af Kunsthal Charlottenborgs direktør, Michael Thouber.

Udstillingen er kurateret af Hans Ulrich Obrist og de deltagende kunstnere er:
Etel Adnan (Libanon/USA), Sophia Al-Maria (Qatar/USA), Tania Bruguera (Cuba), Tony Cokes (USA), Olafur Eliasson (Danmark), Hans Haacke (Tyskland), Lauren Halsey (USA), Eileen Myles (USA), Precious Okoyomon (England), Wolfgang Tillmans (Tyskland), Rirkrit Tiravanija (Argentina/Thailand) & Nora Turato (Kroatien).

It’s Urgent! har været vist i foråret på reklamepaneler i hele Danmark, på Heartland 2019 og kan efter Folkemødet opleves i gården på Kunsthal Charlottenborg 18. juni – 11. august 2019. Læs mere om udstillingen her.

Udstillingen er organiseret af Kunsthal Charlottenborg og Heartland i samarbejde med AFA JCDecaux og Gæstgivergården.

Foto: Tania Bruguera, 2019. It’s Urgent! Courtesy the artist.