Søg

Kunsthal Charlotteborg genåbner fredag d. 29 maj

Kunsthal Charlotteborg genåbner d. 29 maj med udstillingen DIS: What Do People Do All Day? Sammen dag kan man fra kl. 12-14 opleve en gående live-performance af kunstneren, Hannah Toticki Anbert, med titlet ’Længsel efter offentlig nærhed’, der begynder i gården og fortsætter ind i kunsthallen. Fredag d. 12. juni åbner sommerens solo-udstilling ‘Community of Parting’ af Jane Jin Kaisen.

Vi slår dørene op for kunsthallen fredag d. 29 maj kl. 12.00, hvor du kan opleve den spektakulær udstilling ‘DIS presents: What Do People Do All Day?’ af New York kunstkollektivet DIS.
På grund af coronavirus vil der ikke blive afholdt fernisering, men på åbningsdagen vil man fra kl. 12.00-14.00 kunne opleve en gående performance kaldet ‘Længsel efter offentlig nærhed’ i kunsthallens gård og i selve kunsthallen af Hannah Toticki Anbert samt musik af Mikkel & Nicolai Hess og udendørsservering på Apollo Bar indtil kl. 23.00.

Sommerens store solo-udstilling ‘Community of Parting’ af Jane Jin Kaisen, der repræsenterede Korea ved sidste års Venedig Biennale, åbner fredag d. 12 juni.