Søg
WEBMartyr Poster Wide v2_Åsmund Sollihøgda

Martyr inviterer til interaktiv dinner-performance

MARTYR er en intim performance-middag for 6 publikummer af gangen, der undersøger forholdet mellem dyr og mennesker gennem mad og kollektiv virtual reality.

En oplevelse lidt udover det sædvanlige, der forener mad, virtual reality og performance i en overvældende totalinstallation i Apollo Bar på Kunsthal Charlottenborg. MARTYR er historien om en kæleands rejse fra uskyldigt fjerkræ til ophøjet terrorist, fortalt af offeret for angrebet. En paradoksal fortælling om venskabet mellem menneske og dyr, og den lurende trussel om bevidsthed. MARTYR er forsøget på at afdække, hvorfor Anders valgte at angribe. Hvad prøvede han på at fortælle?

Martyr er en dinner-performance, hvor du skal spise, drikke og lege.

Forestillingen er på engelsk og varer 1 time inklusiv en hemmelig tastingmenu og drinks. Der er kun 10 pladser til hver forestilling. Forestillingen kører tre gange dagligt torsdag, fredag og lørdag 17:30 / 19:30 / 21:30

Køb din billet: her

Værket er skrevet og instrueret af Johan Knattrup Jensen, menuen er skabt af Frederik Bille Brahe og er produceret af Mads Damsbo for MAKROPOL.

MARTYR er et projekt der er initieret af Søpavillonen, med støtte fra Future Food Innovation og Innobooster.