Søg

Oplev kunst i hele Danmark med BIKE ART

Kunsthal Charlottenborg har i samarbejde med kunstinstitutioner fra hele landet lancereret cykelruter til kunstoplevelser i sommerferien. Cykelruterne er skabt i samarbejde med Kunstmuseum Brandts, Esbjerg Kunstmuseum, Kunsthal Aarhus, Kunsten i Aalborg og Museet for Samtidskunst.

BIKE ART er et landsdækkende koncept med kuraterede cykelruter til offentlige kunstværker af samtidskunstnere i hele landet.

I 2018 lavede Kunsthal Charlottenborg en kurateret cykelrute til ti kunstværker i København for at hylde kunsten i det offentlige byrum. Nu er konceptet foldet ud i hele landet i samarbejde med kunsthaller og museer, som Kunsthal Aarhus,  Kunsten i Aalborg, Esbjerg Kunstmuseum og Kunstmuseum Brandts. Alle værkerne kan opleves fra cyklen og tilgås direkte fra Kunsthal Charlottenborgs app. Den er er gratis og kan hentes i App Store eller Google Play. På app’en kan man læse værkbeskrivelser og få de nøjagtige adresser til kunstværkerne. Kort til ruterne kan også downloades ovenfor.

BIKE ART er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden og Den Obelske Familiefond