Søg

Art Week 2021 på Kunsthal Charlottenborg

Art Week 2021 finder sted d. 28. september - 3. oktober, og på Kunsthal Charlottenborg kan du opleve et program med både omvisninger på Christiania, fernisering, talk og filmvisning.

Art Week er Københavns kunstuge og festival for billedkunst, der organiseres i tæt samarbejde med byens kunstscene. 28. september begynder kunstugen og Kunsthal Charlottenborg inviterer til guidede kunstomvisninger på Christiania, fernisering på vores store efterårsudstilling Verden er i dig og talk med centrale medlemmer fra teatergruppen Solvognen.

Program:

28. sep kl. 17.15-19.45
GUIDET KUNSTOMVISNING PÅ FRISTADEN CHRISTIANIA
I forbindelse med udstillingen Christiania 50 år. VAR-ER-BLIR kan du komme på guidet kunstomvisning på Fristaden Christiania. Turene bliver guidet af Ole Lykke som, udover at være kurator af udstillingen på Kunsthal Charlottenborg, er christianit og leder af Christianias Lokalhistoriske Arkiv. Læs mere her
Omvisningerne er gratis, men kræver booking via Billetto her 

29 sep kl. 12.00-20.00
FERNISERING PÅ VERDEN ER I DIG
Gennem videnskab, samtidskunst og historiske objekter undersøger udstillingen Verden er i dig, hvordan vores kroppe er forbundet med verden i og omkring os. Udstillingen er skabt i samarbejde med Medicinsk Museion. Taler fra 12.30 med direktør på Kunsthal Charlottenborg, Michael Thouber, institutleder ved Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet, Theis Lange og kuratorerne på udstillingen: Adam Bencard, Jacob Lillemose, Kristin Hussey og Malthe Kouassi Bjerregaard. Der er gratis entré til kunsthallen hele dagen. Læs mere om åbningen her

30. sep kl. 11.00-13.30
GUIDET KUNSTOMVISNING PÅ FRISTADEN CHRISTIANIA
I forbindelse med udstillingen Christiania 50 år. VAR-ER-BLIR kan du komme på guidet kunstomvisning på Fristaden Christiania. Turene bliver guidet af Ole Lykke som, udover at være kurator af udstillingen på Kunsthal Charlottenborg, er christianit og leder af Christianias Lokalhistoriske Arkiv. Læs mere her
Omvisningen er gratis, men kræver booking via Billetto her

30 sep kl. 17.00-19.00
SOLVOGNEN
I forbindelse med udstillingen Christiania 50 år. VAR-ER-BLIR kan du komme til en aften i Solvognens tegn.
Solvognen var en Christiania-baseret politisk teatergruppe, som var aktiv i årene 1969-1982. Gruppen lavede en række happenings rundt omkring i landet, mest kendt var Julemandshæren fra 1974, hvor 100 julemandsudklædte aktivister indtog Magasin. Denne aften kan du opleve en talk med centrale medlemmer fra gruppen og se videoklip fra nogle af de mest spektakulære solvognsaktioner. Eventet er gratis, og pladserne uddeles efter først-til-mølle på aftenen. Læs mere her