Søg

Åbent hus med gratis entré

For at sætte fokus på klimaforandringerne midt i valgkampen kan du komme til åbent hus onsdag den 19. oktober, med gratis entré hele dagen kl. 12.00-20.00, i forbindelse med Den Grønne Ungdomsbevægelses aktuelle udstilling på Kunsthal Charlottenborg.

Udstillingen NÅR JEG STOPPER OP OG MÆRKER EFTER består af 30 malerier udstillet i kunsthallens trappegang, skabt under aktionen STOP OP i den første uge i valgkampen, hvor en lang række aktivister og kunstnere overmalede klassiske landskabsmaleriers natursyn med dystopiske fremtidsscenarier.

Til åbent hus med Den Grønne Ungdomsbevægelse i kunsthallens biograf kan du bl.a. opleve digtoplæsninger af Ursula Andkjær Olsen, Sabitha Söderholm samt aktivister.

Derudover inviteres du sammen med Den Grønne Ungdomsbevægelse desuden til at være med til at lave en fremtidsrejse. Fremtidsrejsen er en meditativ rejse, hvor man kan give sig selv lov til at forestille sig en bæredygtig verden: Hvordan ser den ud? Hvor bor du? Hvordan arbejder du? Der er en verden på den anden side af den grønne omstilling og vi bliver nødt til at kunne forestille os, hvordan den ser ud, for at kunne nå derhen. Det får du muligheden for nu.

PROGRAM
12.00-20.00: Åbent hus med gratis entré til at se udstillingen NÅR JEG STOPPER OP OG MÆRKER EFTER
15.00: Velkomst ved Den Grønne Ungdomsbevægelse
15.05: Digtoplæsning af Ursula Andkjær Olsen
15.15: Digtoplsæning af Sabitha Söderholm
15.30-17.00: Fremtidsrejse ved Den Grønne Ungdomsbevægelse

Om Den Grønne Ungdomsbevægelse:
Den Grønne Ungdomsbevægelse (DGUB) er et initiativ startet i foråret 2018 af studerende fra forskellige videregående uddannelsesinstitutioner. Bevægelsen er et fællesskab for alle, der kæmper for en grøn retfærdig fremtid gennem gennemgribende strukturelle forandringer i samfundet.

PRAKTISK INFORMATION
Den Grønne Ungdomsbevægelse: Åbent hus
Onsdag den 19. oktober kl. 12.00-20.00
Gratis entré til kunsthallen

Udstillingen NÅR JEG STOPPER OP OG MÆRKER EFTER kan opleves indtil den 6. november. Læs mere her.