Søg

Charlottenborg på barsel

Forældre på barsel kan nu opleve samtidskunsten i et babyvenligt tempo den første tirsdag hver måned inden normal åbningstid på Kunsthal Charlottenborg.

Besøg kunsthallen i formiddagstimerne inden vores normale åbningstid og få mulighed for at opleve vores aktuelle udstillinger og film i biografen i et roligt tempo med plads til babyer og småbørn og fokus på, at de også får en god oplevelse.

Arrangementet finder sted den første tirsdag i hver måned kl. 10.00-13.00 medmindre kunsthallen har lukket under installering af udstillinger. Omvisningen finder sted kl. 11.00-12.00.

Omvisninger forår/sommer:
2. maj: Afgang 2023
6. juni: Jeremy Deller, Welcome to the Shitshow!
4. juli: Alexander Tovborg, Kirken
1. august: Alexander Tovborg, Kirken

Entré: Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på forhånd. Omvisningen er gratis efter betalt entré til kunsthallen. Børn til og med 15 år kommer gratis ind. Gratis for årskortholdere.

Praktisk information:

Vi anbefaler, at du medbringer bæresele. Der er også mulighed for at tage barne- eller klapvogn med rundt i udstillingen medmindre de aktuelle udstillinger fysisk forhindrer dette.

I øvre foyer er der mulighed for at stille barnevogne, og der er siddepladser og tumlegulv med tumlemøbler.

I nedre foyer er der puslefaciliteter samt mulighed for at amme og give baby mad. Kunsthallen stiller elkedel og mikroovn til rådighed.

I Apollo Kantine kan man købe frokost kl. 12.00-14.00, hvor dagens grønne ret serveres for 80 kr.  I Apollo Bar kan der købes øvrig frokost samt kaffe og kage og med god plads til barnevogne i kunsthallens gård.

Charlottenborg på barsel er sponsoreret af bObles.