Søg

CHART 2024

Se frem til den 29. august – 1. september på Kunsthal Charlottenborg, når CHART slår dørene op til årets kunstmesse. Programmet byder på udstillinger, talks, bogmesse og en lang række offentlige begivenheder i kunsthallens gård med musik, performances, arkitektur og installationskunst.

KUNSTMESSE

I år kan du opleve præsentationer af 36 gallerier fra hele Norden, og viser værker af mere end 150 kunstnere. Blandt højdepunkterne kan nævnes en storstilet ny skulptur af den danske kunstner Nina Beier, og en præsentation af værker af den grønlandske kunstner Inuuteq Storch, som er repræsenterer Danmark ved Venedig Biennalen i 2024, samt værker af den franske kunstner Sophie Calle og den amerikanske billedhugger Tony Matelli.

LÆS MERE HER

OFFENTLIGT PROGRAM

Traditionen med et generøst offentligt program fortsætter med performances og musik i Charlottenborgs gårde, der gør CHART til en fejring af kunsten i hjertet af København.

Derudover kan du for fjerde gang opleve CHART Book & Print Fair, der finder sted i Festsalen på Charlottenborg. Bogmessen skaber et unikt mødested mellem det uafhængige nordiske forlagsmiljø og det mere etablerede kunstmiljø af gallerier, samlere og museer.

Sidst men ikke mindst, præsenterer CHART en storstilet arkitektonisk pavillon i Charlottenborgs gård for at fejre 10 år med CHART Architecture.

SE PROGRAMMET HER

INFORMATION

Talks, performances og events i Charlottenborgs gårde er gratis for alle at deltage i – resten af programmet kræver en billet til CHART 2024.

Åbningstider:

29. august kl. 11.00–19.00 VIP Preview
30. august kl. 11.00–19.00
31. august kl. 11.00–18.00
1. september kl. 11.00–17.00

KØB BILLET HER