Søg

Afgang 2014

24 may – 17 aug 2014

Det er en stor fornøjelse for Kunsthal Charlottenborg og Kunstakademiets Billedkunstskoler at præsentere AFGANG 2014.

En afgangsudstilling kan ses som en præsentation af de nyeste talenter inden for billedkunstens verden, men skal i lige så høj grad betragtes som et tilbageblik på det udviklings- og uddannelsesmæssige forløb, der går forud for udstillingen.

I år er der 35 afgængere, der præsenterer værker på tværs af de visuelle medier og kunstneriske genrer fra video, maleri og skulptur til tekstudgivelser, performance og intervention i det offentlige rum. Værkernes fokus spænder fra det personligt psykologiske og politiske forhold til arbejdsprocessens erkendelser og udstillingsrummets sociale og arkitektoniske karakter.

De afgangsstuderende 2014 er:

Absalon Kirkeby, Ahmad Siyar Qasimi, Amitai Romm, Ana Pavlovic, Anders Bøge Henriksen, Annarosa Krøyer Holm, Anne Mette Schultz, Arendse Krabbe, Benny Henningsen, Birk Bjørlo, Carolina Wiehe Welroos, Claus Haxholm, Damir Avdagic, Emile Sadria, Emilie Kjær, Gisa Pantel, Jon Erik Nyholm, Jonas Frederiksen, Kari Storø, Maja Moesgaard, Malwina Magacz, Markus von Platen, Martin Enggaard Pedersen, Matilde Duus, Morten B. Masri, Morten Modin, Pia Eikaas, Samina Bazai, Sarah Rathje, Selini Halvadaki, Sif Itona Westerberg, Sofie Hertz, Sylvester Hegner, Thea von der Maase & Vigga Vangsgaard.

Udstillingen ledsages af en guide over kunstnere, værker og performances samt et katalog. Pris: 50kr.

Næste