Søg

An Age of Our Own Making

Ibrahim Mahama, Kamal Aljafari, Moshekwa Langa, Lorenzo Sandoval, Tita Salina & Irwan Ahmett

16 sep – 15 jan 2017 Fernisering: 15 sep 2016 19:00

Efterårets store udstilling i Kunsthal Charlottenborg præsenterer fem internationale kunstnere som en del af IMAGES 16-projektet An Age of Our Own Making. Gennem skulpturer, performance, installationer, film og kollager sætter kunstnerne Ibrahim Mahama (Ghana), Kamal Aljafari (Palæstina), Moshekwa Langa (Sydafrika), Tita Salina og Irwan Ahmett (Indonesien) fokus på mulighederne for at skabe, gøre krav på eller brug af rum som en del af vores praksis som borger i et samfund.

Udstillingen forfølger kunstneriske undersøgelser af rummets politik og udforsker vigtigheden af, at vi deltager i samfundet og er med til at skabe de værdier, der præger det. Ved at give bud på mere helhedsorienterede verdensbilleder inspirerer værkerne til nye måder at være med- og verdensborger på.

Udstillingen finder ikke blot sted inde i kunsthallens sale, men indtager også byrummet omkring Kunsthal Charlottenborg med bl.a. Ibrahim Mahamas spektakulære mosaik af afrikanske lærredssække på hele facaden ud mod Nyhavn samt Tita Salina og Irwan Ahmetts sejlende ø af skrald. I udstillingen skaber Lorenzo Sandoval endvidere et editor’s room, hvor man kan fordybe sig i tankerne bag An Age of Our Own Making.

An Age of Our Own Making er et tredelt udstillingsprojekt, der udvikler sig fra maj 2016 til januar 2017 i hhv. Holbæk, Roskilde og København. Udstillingsrækken er kurateret af Solvej Helweg Ovesen og Bonaventure Soh Bejeng Ndikung og realiseret af Holbæk Kommune.

Udstillingshashtag til sociale medier: #ageourmaking

Næste