Søg

Jes Brinch, Erik Pold og Johannes Lilleøre

MED DEN ENE FOD I GRAVEN

2 oct – 25 oct 2015

 

Det er med stor fornøjelse at Kunsthal Charlottenborg præsenterer Jes Brinchs kunstinstallation MED DEN ENE FOD I GRAVEN om problemer og alternativer.

Mezzaninen vil i hele oktober måned være præget af live-events, performance, lyd og musik fra Discohingst. Alle events foregår i en ekstasebar indbygget i udstillingen.

Temaet er problemer og alternativer. Her undersøges nære eksistentielle problemer i samtiden, og alternativer til disse problemer, gennem samtaler, dialog og underholdende events.

Talks og samtaler foregår i dialog med inviterede gæster og folder gæstens tanker, ideer og holdninger ud i et afslappet format, der også inviterer publikum til at deltage i debatten.
Der debatteres, hvordan der kan tænkes alternativer til de problemer, der definerer samtiden, som for eksempel stereotype kønsroller, taber-vinder mentalitet, fremmedgjorthed, følelsesløshed, passivitet eller udtryk for kritisk holdning. Fokus lægges i samtalerne på frigørelse og skabelse af konkrete alternativer.

Teater- og performancedelen er et samarbejde mellem Johannes Lilleøre og Erik Pold. Korte teater/performance-acts danner en fortløbende fortælling i løbet af udstillingsperioden, med Johannes Lilleøre som fast performer.

Musik og koncerter er en integral del af projektet og består af eksperimenterende elektronisk dansemusik hver fredag aften i udstillingsperioden. Ud over gæster er Discohingst fast performer, og leverer et nyt opgør med etablerede musikformer hver fredag.

Næste