Søg

Kenneth Balfelt Team / Johan August

4 may – 7 aug 2022

Kenneth Balfelt Team har i årtier sat et betydeligt præg på den socialt engagerede kunst, og har udviklet kunstneriske metoder til at løse konkrete samfundsmæssige udfordringer. Den kunstnerisk grænsesøgende praksis finder hovedsagligt sted i det offentlige rum i samarbejde med socialt udsatte.

Kenneth Balfelt Team har bl.a. udviklet nye metoder inden for byudvikling og brugerinvolvering. Med tværfaglige løsninger for arbejdet med udsatte, har de sat nye standarder for kunstens mulighed for at påvirke samfundets udvikling.

I gården på Kunsthal Charlottenborg vil Kenneth Balfelt Team i samarbejde med Johan August tilrettelægge en udstilling, hvor de besøgende både kan gå på oplevelse i de rørende og fascinerende tidligere projekter fra Kenneth Balfelt Team og samtidig selv deltage i skabelsen af deres nye kunstprojekt: Saunahaven – center til forebyggelse af stress.

Projektets første fase indgår frem til januar 2022 som del af udstillingen ‘Work it Out’ på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg. Alle fotos herunder er installationsfotos fra denne udstilling.

 

Næste