Søg

Kunsthal Charlottenborg Biennale

19 jun – 23 jul 2023

Over sommeren 2023 vil man over det meste af Danmark kunne opleve Kunsthal Charlottenborg Biennale, der er en international kunstudstilling på gader, togstationer og busstoppesteder. Kunsthal Charlottenborg Biennale afholdes hvert andet år med ambitionen om at bringe samtidskunsten ud til endnu flere danskere.

Værkerne på udstillingen vises på AFA JCDecauxs landsdækkende reklamepaneler, der gør at 84% af den danske befolkning vil kunne opleve værker fra udstillingen rundt omkring i landet. Biennalen bygger på Kunsthal Charlottenborgs tidligere landsdækkende udstillinger Yoko Ono – Transmission (2017), It’s Urgent! (2019) og Poet Slash Artist (2021).

Kunsthal Charlottenborg Biennale bliver i 2023 kurateret af Hans Ulrich Obrist (f. 1968), der er direktør på Serpentine Galleries i London og Jeppe Ugelvig (f. 1993), der er freelance kurator og blandt andet har stået bag udstillinger i Beijing, Hong Kong, New York og Ramallah ligesom han i 2020 var medkurator på udstillingen Heksejagt på Kunsthal Charlottenborg.

Kunsthal Charlottenborg Biennale produceres i samarbejde med AFA JCDecaux.

Støttet af Augustinus Fonden, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond.

Næste