Søg

#whatif

I samarbejde med CPH:DOX

17 mar – 20 may 2018

Udstillingen #whatif åbner som en del af Danmarks internationale dokumentar-filmfestival CPH:DOX, der i marts måned omdanner Kunsthal Charlottenborg til et internationalt festivalpalads med film, foredrag, debatter, forestillinger, virtual reality, koncerter, m.m.

Inspireret af den påvirkning tidligere radikale, sociale og politiske eksperimenter har haft på samfundet, præsenterer udstillingen #whatif en række af samtidens kunstnere, der forsøger at ændre nutidens politiske strukturer og finde nye måder at forme verden på.

I løbet af de seneste år er hashtags blevet et middel til at dele og sprede politiske tanker og skabe bevægelser gennem de sociale medier (#BlackLivesMatter, #metoo, #Jan25, #Resist). Titlen #whatif bruges som en refleksion over den sociale og politiske udvikling i vores samtid.

De deltagende kunstnere er Larry Achiampong, Lara Baladi, CATPC, Forensic Architecture, Renzo Martens, Naeem Mohaiemen, Marcus Lindeen, Tomás Saraceno. Udstillingen er kurateret af Irene Campolmi.

Næste