Søg

Udstilling på Q for førsteårsstuderende

Fredag den 27. januar præsenterer 25 kunstnere værker til den årlige udstilling for førsteårsstuderende ved Kunstakademiets Billedkunstskoler.

Årets Førsteårsudstilling kan opleves på de studerendes udstillingssted Q på Peder Skrams Gade 2, hvor den vises den 28.-29. januar fra kl. 12-17. Fernisering på Førsteårsudstillingen er fredag den 27. januar kl. 17. Ferniseringen er gratis og åben for alle.

De udstillende kunstnere på Førsteudstillingen er:
Casper-Malte Augusta, Martin Brandt Hansen, Frederik Exner Carstens, Søren Frederik Petersen, Mads Hyldgaard Nielsen, Ida Hy, Simon Jakobsson, Bjarke Jepsen, Ville Laurinkoski, Nellie Lindquist, Marine Morel, Anna Munk, Kristian Alexander Norden Minthe, Helene Norup Due, Aske Høier Olsen, Kristine Karlshøj Leopold Petersson, Simin Stine Ramenazali, Adele Marie Rannes, Ida Raselli, Miki Skak, Kristine Stage, Sofia Luna, Aske Thiberg, Christian Vindelev, Victoria West.

Læs mere om udstillingen på Facebook.