Søg

Kunsthal Charlottenborg har lukket frem til CPH:DOX 2022

Kunsthallen holder lukket den 14. – 22. marts imens der bygges op til CPH:DOX, som begynder onsdag den 23. marts.

Når Charlottenborg Forårsudstilling 2022 slutter søndag den 13. marts, holder kunsthallen midlertidigt lukket, mens der bygges op til CPH:DOX på Kunsthal Charlottenborg, der begynder onsdag den 23. marts, og udstillingen New Red Order Presents: One if by Land, Two if by Sea, der åbner onsdag den 23. marts med fernisering kl. 17-20. Under CPH:DOX den 23. marts – 3. april er der gratis entré til udstillingen kurateret af det internationalt anerkendte kunstnerkollektiv New Red Order.

Kunsthallen holder igen lukket efter CPH:DOX, mens festivallen flytter ud af kunsthallens lokaler. Kunsthal Charlottenborg åbner derefter op igen torsdag den 6. april, hvor udstillingen New Red Order Presents: One if by Land, Two if by Sea igen kan opleves til almindelig entrépris.