Søg

Kunsthal Charlottenborg ansætter teknisk udstillingskoordinator fra Tate

Tom Ketteringham er ansat som ny teknisk udstillingskoordinator på Kunsthal Charlottenborg. Han kommer fra en stilling som Technical Manager på Tate St Ives, som er en del af Tate museerne i England, der er en af verdens største og mest professionaliserede kunstinstitutioner.

Når Tom Ketteringham til november tiltræder stillingen som teknisk udstillingskoordinator på Kunsthal Charlottenborg, kommer han med mere end ti års erfaring som leder af krævende udstillingsprojekter. Fra dette arbejde har han strategiske planlægnings- og teamledelsesevner samt en række praktiske færdigheder både inden for udstillingsopbygning og AV. Som en del af Tate organisationen er han samtidig vant til at leve op til de høje internationale standarder som præger den institution.

Direktør på Kunsthal Charlottenborg, Michael Thouber, udtaler: ”Vi glæder os til at Tom bliver en del af vores team. Han kommer fra Tate organisationen med en viden og en række værktøjer, som kan betyde et kvantespring for Kunsthal Charlottenborg. Tates krav til klimamål, arbejdssikkerhed, byggestyring og kunsthåndtering på højeste niveau gør, at det er en kapacitet vi henter til landet”.

Tom Ketteringham er oprindeligt selv uddannet kunstfotograf fra University of Wales. Han har været Technical Manager på Tate St Ives siden 2020 og har tidligere været Technical Manager på Spike Island Artspace, Bristol.