Søg

Jesper Just

Servitudes

15 jun – 11 aug 2019 Fernisering: 14 jun 2019 18:00

I sommeren 2019 slår Kunsthal Charlottenborg dørene op til en storslået soloudstilling med den danske kunstner Jesper Just. Med greb fra arkitekturen transformerer Just Kunsthal Charlottenborgs sydfløj til et univers af billeder, musik og rumlige installationer, der tilsammen udtrykker tilstedeværelsen af et fravær.

Servitudes er Jesper Justs hidtil mest omfattende videoinstallation. Værket er optaget i One World Trade Center og havde premiere i 2015 på Palais de Tokyo i Paris og er købt til samlingen på Metropolitan Museum of Art i New York takket være støtte fra Ny Carlsberg Fondet. Udstillingen er skabt i samarbejde med MAAT – Museum of Art, Architecture & Technology i Lissabon og er kurateret af Irene Campolmi.

Udstillingen er støttet af Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Beckett-Fonden, Knud Højgaards Fond, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond, Ny Carlsbergfondet, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond og sponsoreret af Dansk Stillads Service, Kvadrat.

Hashtag til sociale medier: #servitudes #jesperjust

Næste