Søg

I efterårsferien kan børn udforske kroppens forbundenhed med verden på Kunsthal Charlottenborg

Tag familien med på Kunsthal Charlottenborg i efterårsferien og gå på opdagelse i den nyåbnede udstilling 'Verden er i dig' skabt i samarbejde med Medicinsk Museion. Her vil der i løbet af ugen være omvisninger i børnehøjde der undersøger, hvordan vores kroppe er forbundet med verden i og omkring os.

Hvad sker der med kroppen, hvis du bor i en hule, spiser en levende surdejsbolle eller rejser til Mars?

I efterårsferien: 16. – 24. oktober 2021, får hele familien mulighed for at gå på opdagelse i Verden er i dig, når der er omvisninger særligt for børn hvor vi udforsker, hvad lys, bakterier og tyngdekraft gør ved kroppen.

Igennem ny biokunst, meteoritter, duften af kirsebær, vandrør fra 1700-tallet og en syv meter stor roterende jordklode åbner udstillingen op for indtryk, der forbinder kroppen med verden omkring os.

Det er gratis at deltage i børneomvisningerne med betalt entré til Kunsthal Charlottenborg og tilmelding sker i receptionen på dagen efter først-til-mølle-princippet.

Derudover kan publikum i efterårsferien opleve kunsthallens øvrige udstillinger: Plakatudstillingen i anledning af Christianias 50 års jubilæum Christiania 50 år. VAR-ER-BLIR og soloudstillingen med Mohamed Bourouissa HARa!!!!!!hAaaRAAAAA!!!!!hHAaA!!!.

Fakta
Efterårsferie på Kunsthal Charlottenborg: Børneomvisninger i Verden er i dig
16.-17., 20., 22.-24. oktober 2021 kl. 13.30-14
Alder: 8-12 år (alle aldre er dog velkomne)
Læs mere om udstillingen Verden er i dig her