Søg

Udforsk forbindelser på tværs af natur og teknologi i efterårsferien

I uge 42 kan du tage familien med på Kunsthal Charlottenborg og lege med mønstre, kabler og vævning gennem workshops, der beskæftiger sig med tematikker og materialer i den nyåbnede udstilling Digital Matters af Honey Biba Beckerlee.

I efterårsferien kan de besøgende på Kunsthal Charlottenborg gå på opdagelse i Honey Biba Beckerlees udstilling Digital Matters, der undersøger den digitale teknologis forbindelser til natur og menneskekroppen. Hun eksperimenterer med medier og materialer, og producerer kunstværker i kropslig skala. Læs mere her.

Gennem to workshops kan børn og voksne udforske Billedhuggerhaven, blive introduceret til væveteknikkens muligheder og lege med mønstre og materialer som kabler og garn. Det er gratis at deltage i de to workshops ved betalt entré til Kunsthal Charlottenborg.

Derudover kan publikum i efterårsferien også opleve kunsthallens øvrige udstillinger Post-Capital og Asia One af den kinesiske kunstner Cao Fei. Begge udstillinger reflekterer over det iboende paradoks ved at have et kapitalistisk system, der både er afhængigt og truet af teknologiske fremskridt.

Program for efterårsferien

18. oktober kl. 13.00-15.00: Væve-workshop med Hello! Loom

Tekstilkunstner Sofia Hagström Møller afholder væve-workshop i foyeren på Kunsthal Charlottenborg. Her vil de besøgende få mulighed for at arbejde med materialer som kabler og garn i sjove mønstre.

Workshoppen er udarbejdet med udgangspunkt i udstillingen Digital Matters af Honey Biba Beckerlee, hvor inspirationen til materialerne tager sit afsæt.

Tilmelding: Der er plads til 20 deltagere. Tilmeld dig her.

20. oktober kl. 13.30-15.00: Frottage-workshop med billedkunstner Arendse Krabbe
I frottage-workshoppen, vil kunsthallens besøgende gæster med papir og blyanter lære at fremkalde mønstre og kompositioner ved hjælp af den særlige teknik ’frottage’.

Workshoppen vil starte med en introduktion til de mønstre, der viser sig i Honey Biba Beckerlees udstilling Digital Matters. Derefter vil deltagerne få mulighed for at gå på opdagelse i Billedhuggerhaven ved Charlottenborg for at indsamle materialer fra naturen.

Tilmelding: Der er plads til 12 deltagere pr. workshop. Tilmeld dig her.

Fakta

Efterårsferie på Kunsthal Charlottenborg
Tirsdag 18. oktober kl. 13.00-15.00: Væve-workshop
Torsdag 20. oktober kl. 11.00-12.30 og 13.30-15.00: Frottage-workshop
Gratis ved betalt entré, men kræver tilmelding på forhånd

De to workshops henvender sig til både børn og voksne, der har lyst til at prøve kræfter med at lave deres egne kreative udtryk, som man efterfølgende kan tage med sig hjem.

Det kræver tilmelding at deltage, og hvis ikke du har brug for din billet alligevel, så skriv meget gerne en e-mail til booking@kunsthalcharlottenborg.dk, så en anden kan få glæde af din plads.

Der er elevator, så det er muligt at medbringe kørestol og barnevogn mv.