Søg

Vinterferie 2023 på Kunsthal Charlottenborg

I uge 7 kan de besøgende på Kunsthal Charlottenborg se frem til at fejre afslutningen på udstillingen af den kinesiske verdensstjerne Cao Fei med et program for både børn og voksne samt at opleve den nyåbnede Charlottenborg Forårsudstilling.

Cao Feis anmelderroste soloudstilling Asia One slutter den 19. februar og i den forbindelse kan du henover vinterferien se frem til at se en særvisning af kunstnerens film Whose Utopia i kunsthallens biograf, bygge robotter med familien og opleve totalinstallationen Asia One for sidste gang på Kunsthal Charlottenborg.

Filmvisning: Whose Utopia af Cao Fei

2. – 19. februar, tir-søn kl. 14.30-17.00
Filmen Whose Utopia (2006, 20 min) har været præsenteret på de førende kunstmuseer Tate i London samt MoMA og Guggenheim i New York og kan nu opleves på Kunsthal Charlottenborg i forbindelse med Cao Feis aktuelle udstilling. Værket handler om arbejdernes liv på Osrams pærefabrik i Kinas Pearl River Delta-region, et område uden for Hong Kong, hvor folk fra hele landet kommer for at få arbejde i landets blomstrende økonomi. Filmen loopes i kunsthallens biograf. Læs mere her

Familieworkshop: Lav din egen robotven

14. februar kl. 13-15 og 16. februar kl. 13-15
Aldersgruppe: Fra 3 år
Besøg Kunsthal Charlottenborg med hele familien og lav robotter sammen med dine børn, som de kan hænge op hjemme på værelset. I Cao Feis filmværk Asia One får vi et indblik i hverdagen i en stor fabrik i Kina. De få arbejdere synes tættere forbundet med robotterne end hinanden. Hvordan er det mon at have en robot som sin bedste ven? I workshoppen kan du digte med i denne fremtidsutopi ved selv at skabe en robotven. Hvad kan din robotven og hvordan ser den ud? Læs mere her

Finissage: Asia One af Cao Fei

Sidste dag søndag 19. februar kl. 17
Den kinesiske kunstner Cao Fei er særligt kendt for sine ambitiøse multimedieinstallationer, og hun står i dag som en pioner for en hel generation af kunstnere, for hvem digitale medier og netværksteknologi er en integreret del af hverdagen. Hun blander samfundsdebat, populærkulturel æstetik, referencer til surrealisme og dokumentariske elementer i et særpræget kunstnerisk formsprog, der har givet genlyd verden over i de senere år. Filminstallationen Asia One omfatter de to filmværker, Asia One og 11.11 (henholdsvis 63 og 60 min.). Læs mere her

Praktisk information

Vinterferie på Kunsthal Charlottenborg
13. – 19. februar 2023
Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København K
Entré 90 kr, børn 0-15 år er gratis (gratis adgang onsdage kl. 17.00-20.00)