Søg

Kunsthal Charlottenborg holder lukket indtil CPH:DOX og Europa Endlos

Kunsthal Charlottenborg holder lukket fra 11. – 19. marts, mens der bygges op til CPH:DOX, som begynder den 20. marts, og Europa Endlos, der åbner den 21. marts kl. 17.

Når udstillingerne Halfdan Pisket: Dansker-Trilogien og Charlottenborg Forårsudstilling 2019 samt filmprogrammet med The Otolith Group og Allan Sekula & Noël Burch slutter søndag den 10. marts, holder kunsthallen midlertidigt lukket, mens der bygges op til udstillingen Europa Endlos og dokumentarfestivalen CPH:DOX. CPH:DOX begynder onsdag den 20. marts, og Europa Endlos åbner torsdag den 21. marts med fernisering kl. 17. Under CPH:DOX den 20. – 31. marts er der gratis entré til udstillingen Europa Endlos.

Kunsthallen holder igen lukket, efter CPH:DOX slutter den 31. marts, mens festivallen flytter ud af kunsthallens lokaler. Kunsthallen åbner igen torsdag den 4. april, hvor udstillingen Europa Endlos igen kan opleves til almindelig entrépris.